Despre noi

Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente.

Prin desfășurarea cursurilor de prim ajutor, dorim să ajutăm căt mai mulți oameni ca să dețină cunoștințe de bază privind acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, sau a medicului.

În anul 2018, construim 5 puncte de prim ajutor în 5 cartiere aglomerate din Municipiul Iași, și lansăm un serviciu de ambulanță care va funcționa cu personal instruit și calificat, care prestează servicii pe bază de voluntariat.

Follow Us

Kiehl’s sustine Maratonul International al Iasului

Kiehl’s este fondat in 1851 sub forma de farmacie in New York City. Timp de mai bine de 160 de ani propune clientilor formule eficiente pentru ingrijirea pielii si a parului, incorporand ingrediente naturale in concentratii ridicate. Fondatorii Kiehl’ s  au sustinut inca de la inceput acest spirit de aventura, prin participarea si sustinerea  unui stil de viata sanatos, astfel testand si o parte din produse in conditii extreme.

No Comments

Post A Comment