Despre noi

Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente.

Prin desfășurarea cursurilor de prim ajutor, dorim să ajutăm căt mai mulți oameni ca să dețină cunoștințe de bază privind acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, sau a medicului.

În anul 2018, construim 5 puncte de prim ajutor în 5 cartiere aglomerate din Municipiul Iași, și lansăm un serviciu de ambulanță care va funcționa cu personal instruit și calificat, care prestează servicii pe bază de voluntariat.

Follow Us

Ambasador al sportului iesean, Mariana Parju

 

Mariana Parju este multipla Campioana Nationala si campioana Balcanica de atletism, exemplu de daruire si pasiune pentru tot ce este inseamna promovarea sportului, alimentatiei sanatoase si stilului de viata activ.

 

Mariana are generozitatea de a ajuta alti atleti la antrenamente, pregatire fizica si recuperare.

Participa la multe competitii si are un palmares impresionant de trofee, fiind o motivatie pentru multe generatii de atleti ieseni.

”Imi doresc ca la acest eveniment, pentru ca ne place si iubim miscarea, sa ne unim toti fortele si sa facem o strigare: ,,Cine suntem noi …. CAMPIONIIIII”

No Comments

Post A Comment