Despre noi

Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente.

Prin desfășurarea cursurilor de prim ajutor, dorim să ajutăm căt mai mulți oameni ca să dețină cunoștințe de bază privind acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, sau a medicului.

În anul 2018, construim 5 puncte de prim ajutor în 5 cartiere aglomerate din Municipiul Iași, și lansăm un serviciu de ambulanță care va funcționa cu personal instruit și calificat, care prestează servicii pe bază de voluntariat.

Follow Us

Daniel Halapciuc – Președintele și fondatorul Clubului Sportiv AtletIS: Invit toți iubitorii de alergare sa participe la Maratonul Iașului, îi invit să arate că le pasă de comunitate, ii invit sa arate că le pasă de sport, poate cel mai important ambasador al unui oraș, al unei țări!

Președintele și fondatorul Clubului Sportiv AtletIS; Profesor de Educație Fizică și Sport la Școala Gimnazială Otilia Cazimir Iași, fost atlet în probele de 400 și 800 metri.

Pentru mine Sportul înseamnă viață, alergarea este profesie, pasiune, vise realizate și în curs de realizare. Alergarea și atletismul au format omul care sunt acum.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimul an poate ca este cea mai mare provocare în ceea ce privește alergarea. Mi-am propus să alerg 365 de zile, fără nici o zi de pauză, iar pe 7 noiembrie voi finaliza acest challenge.

Maratonul Internațional Iași este o competiție ce merită promovată și dezvoltată pentru orașul nostru. Cred că toți Ieșenii pot contribui ca această competiție să ajungă la nivelul uneia de talie internațională, iar cauza din 2018 este de susținut. Sunt adeptul unei organizări fără cusur în toate domeniile, iar punctele de prin ajutor sunt bine venite.

Invit toți iubitorii de alergare sa participe la Maratonul Iașului, îi invit să arate că le pasă de comunitate, ii invit sa arate că le pasă de sport, poate cel mai important ambasador al unui oraș, al unei țări!

No Comments

Post A Comment