Despre noi

Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente.

Prin desfășurarea cursurilor de prim ajutor, dorim să ajutăm căt mai mulți oameni ca să dețină cunoștințe de bază privind acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, sau a medicului.

În anul 2018, construim 5 puncte de prim ajutor în 5 cartiere aglomerate din Municipiul Iași, și lansăm un serviciu de ambulanță care va funcționa cu personal instruit și calificat, care prestează servicii pe bază de voluntariat.

Follow Us

AtletIS, partener sportiv al Maratonului International Iasi

Asociația Club Sportiv AtletIS este partener sportiv al Maratonului Internațional Iași.
Până la starul competiției se vor organiza antrenamente săptămânale la care toți cei înscriși la Maratonul Internațional Iași pot participa. AtletIS vă invită și la celelalte antrenamente organizate de ei pentru alergători amatori.
In cadrul Clubului Sportiv AtletIS s-a înființat la începutul lunii septembrie și grupa de copii, grupă numită AtletIS Junior. Informații despre înscrieri și program găsiți pe site http://www.acsatletis.ro/ si pagina de Facebook ACS AtletIS 
No Comments

Post A Comment